dinsdag, april 10, 2007

Free hugs




Paaszondag. Londen. Speakers corner.
Twee verlegen jongens met een bord die heel weinig aandacht krijgen tussen de roepende en tierende speechers.
Gelukkig zijn er nog harlekijnvissers die houden van free hugs.
We hebben elkaar een mooie dag gewenst.

Meer moet dat toch niet zijn?

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

mooi, mooi, mooi ... alleen het feit dat ze ook aan uw poep kwamen en dat ik ze daarna alletwee (ninja-style) bij mekaar heb geslagen laat mevrouw weer handig achterwege.

Stijn
"telling the truth behind the facts" Floren

3:28 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

let goed op : dat manneke heeft niet echt de neiging om grondig te 'huggen'- wat werd daar snel in het oor gefluisterd - donkere gedachten werden verwoord - waar dat manneke blijkbaar niet 100% mee akkoord ging.

"guessing the truth behind the picture"

1:15 p.m.  
Blogger harlekijn said...

ook sarah haar lichaamstaal spreekt boekdelen, een lichte neiging naar x-beentjes getuigt van een zekere achterdocht en spanning, ... of moest zij gewoon dringend, ...

the truth behind the picture, ...
you never know ...

10:01 p.m.  
Blogger harlekijn said...

let goed op:
Op de eerste foto staan 4 bomen op de achtergrond, 4 extra wandelaars die een praatje slaan met elkaar en die zelfs (nu nog)een beetje glimlachen en in de verte komt nog een paartje aangeschuifeld.
op de tweede foto zien we in ondertussen een extra geïnteresseerde boom om het hoekje piepen maar de omstaanders draaien zich al van het knuffelspektakel weg. Op de achtergrond zie ik ineens veel meer mensen weg gaan daan toekomen. Zeg maar vluchten.
De derde foto verduidelijkt alles. Nog maar drie bomen, het volk stroomt weg en kijk ... de omstaanders draaien hun hoofden weg. De enige die nog kijkt is de eerste knuffelaar die zijn kompaan aanspoort om het hier zo snel mogelijk af te bollen. Ik denk zelfs dat het weder ook begon te betrekken.

picturing the truth in front of the guess.

10:17 p.m.  
Blogger harlekijn said...

allemaal jaloers...het is ni schoon...

11:36 a.m.  

Een reactie posten

<< Home