woensdag, september 27, 2006

Aan zee

Voor de eerste keer in de rijke geschiedenis van Harlekijn zal er voor de aanstormende voorstelling een videoshoot (jawel) georganiseerd worden.
Deze opnames zullen aanstaande zaterdag op het strand van Nieuwpoort plaatsvinden .
Spektakel en unieke momenten garanderen we nu al.
U zal getuige zijn van:
1. Een zelfverzekerde dame die achterwaarts, getooid in prachtige kledij, de zee in zal wandelen tot ze met strak gekapselde mis-en-plis kopje-onder gaat.
2. Een iets minder zelfverzekerde dame die nog es de zee in gaat, maar dan voorwaarts tot ze (inderdaad !!!) met herstelde poging tot mis-en-plis wederom kopje onder gaat.
3. Een jonge dame, die de jonge versie van de zelfverzekerde moeder moet spelen, half naakt tussen tussen de kwallen zal dribbelen.
4. Een drietal spelende jonge meisjes die spartelend een tafereeltje zullen brengen van een drietal spelende jonge meisjes die spartelen.
5. De rest van de crew die in hun broek zullen doen bij het aanschouwen van zo veel verfomfaaide mis-en-plis, kwallenbeten, storende gepensioneerde toeristen, verdwaalde honden die weer es in beeld komen kakken, een door het ruim vliegende verdwaalde parapenter (één of meerdere anachronismes zijn meestal de saus op zulke shootings - remember Terry Gilliams: Lost in la Mancha'), verkleumde acteurs en een garnaalvisser die zich af vraagt of hij inderdaad niet beter had voortgestudeerd. Dan had hij nu, op zijn knol geen getuige moeten zijn van opgedrongen fata morganas en gernoot die van de grote schrik niet gevangen wil worden.

Het wordt vast en zeker een onvergetelijke zaterdag. Allen welkom om 11u op het strand van Nieuwpoort (of was het nu Westende-bad).

1 Comments:

Blogger harlekijn said...

En ze waren er:
De gepensioneerden... allen afkomstig uit 'Huize ten Duinen'en ze hebben weeral voer voor een hele week geklets.
De parapenter ... de overbuur die na lang aarzelen toch de moed had de lucht in te gaan hopend op een carriere als luchtfotograaf.
De hond ...die links in beeld komt rennen en een drol legt daar waar de steractrice moest gaan zitten, is er eentje uit Rumst.
Neen , niet de garnaalvisser maar het boerenpaard... ja dat was het moeilijkst te organiseren, was een vermomd iemand, oprecht bezorgd om het welzijn van enkele van de acteurs. Netzak werd om veiligheidsredenen thuis gelaten.

5:42 p.m.  

Een reactie posten

<< Home