zondag, mei 14, 2006

Watou

Voor de geïnteresseerden, wij zijn zo stilletjes aan begonnen aan de bewerking voor watou; deze week komen we maandagavond samen in de Tolhuisstraat 103, vanaf half 9!
Dus alle creatieve geesten zijn welkom om hun inspiratie te laten werken!
We houden jullie op de hoogte van de vorderingen, voorlopig hebben we al een kader!
Aangezien 8 juni onze eerste bijeenkomst is met allen, hebben we nu dus een echte deadline om naar toe te werken!! Stress, stress, ...
ps Als je voor een gesloten deur staat, geen paniek, ik ben op komst, maar heb nog een klasconcert van robin om half 8, dus dan ga je alvast maar rond via het weggetje en kun je nog even relaxen op het terras !
groeten, harlekijnvisser van het eerst uur!

2 Comments:

Blogger harlekijn said...

Ik vind dit een zeer moedige geste VL. Je nodigt heel de creatieve en geïnteresseerde wereld, die internet heeft en(dus) de harlekijnblog kan raadplegen, uit om via het gangetje naar de harlekijnruimte te komen of (als de deur nog dicht is) een pint gaan te pakken op een terras. Heb jij een idee hoe je deze organisatie logistiek gaat aanpakken? De kaai telt niet genoeg parkingplaats voor alle internetters, laat staan een terras of ons repetitielokaal.
Maar je hebt wel gelijk dat we creatieve mensen kunnen gebruiken. En duiken er ineens 267.966 creatievelingen op dan moeten we allemaal en keer aan het woord laten. Ik plan alvast onbetaald verlof in. Nog iemand ? ;-)

10:23 a.m.  
Blogger harlekijn said...

Tja,
weeral eens impulsief gereageerd,
kom ook tot de vaststelling dat ik dus meerdere keren de post moet lezen!!
Sorry, nog niet geautomatiseerd!
beloof beterschap!veerle

7:24 p.m.  

Een reactie posten

<< Home